برنامهنویسی موبایل
موبایل اپلیکیشن ها امروزه سهم به سزایی از صنعت آی تی را به دوش گرفته اند و با وجود آنها میتوان خدمات را بدون واسطه و بدون نیاز به وبگردی در اختیار کاربران گذاشت. استفاده از مواردی مانند ارسال نوتیفیکیشن، موقعیت جغرافیایی و در کل قابلیتهای سخت افزاری موبایل، تاثیر زیادی در جذب و نگهداری مشتریان خواهد داشت.
آیا می دانید که شما به صورت میانگین هر چند دقیقه یک بار به تلفن همراه هوشمند خود نگاه می کنید و از آن استفاده می نمایید؟ بر اساس آمارهای ارائه شده توسط مرکز آمار و تحقیقات بین الملل ، افرادی که از تلفن های همراه هوشمند استفاده می نمایند در روز چیزی حدود 2617 بار به صورت میانگین گوشی تلفن همراه خود را لمس می کنند و جالب است بدانید که میانگین روزانه استفاده از تلفن همراه که توسط این موسسه تخمین زده شده است چیزی در حدود 145 دقیقه در روز می باشد.
بررسی های انجام شده بر روی آمار مربوط به دنیای دیجیتال نشان می دهد که آمار خرید و فروش تلفن های همراه هوشمند در دوره زمانی بین سال های 2009 تا 2016 افزایش بسیار چشم گیری داشته است و میزان فروش سالانه تلفن های همراه هوشمند در سال 2015 از مرز 1.3 میلیارد گذشته است. همچنین آمارها نشان می دهد که اکثر این تلفن های هوشمند فروخته شده از سیستم عامل اندروید استفاده می نمایند. پیشگویی های افراد متخصص در مرکز آمار و تحقیقات ابزارهای دیجیتال حاکی از آن است که فروش تلفن ها همراه در سال 2020 به 1.6 میلیارد در سال خواهد رسید و همچنان اکثر این تلفن های همراه از سیستم عامل اندروید استفاده خواهند نمود. این بدان معنی است که سیستم عامل اندروید هم در دنیای امروز و هم در چند سال آینده بر دنیای تلفن های همراه هوشمند حکومت خواهد کرد!
آمار ها و کاربرد آن ها
با توجه به این آمار ها امروز مناسب ترین زمان برای طراحی یک اپلیکیشن موبایل برای کسب و کار شماست. اگر شما می خواهید خودتان دست به کار شوید و اپلیکیشن خود را ایجاد کنید و یا قصد دارید که یک نفر متخصص تولید اپلیکیشن را استخدام نمایید ، امروز بهترین زمان برای اقدام به انجام این کار می باشد.
تنها چالش پیش روی شما ، انتخاب زبان برنامه نویسی خوب برای طراحی اپلیکیشن موبایل می باشد. این سوال به همان اندازه مهم است که طراحی سایت مناسب و با کیفیت در راه اندازی یک سایت اهمیت دارد.
بطور کلی از ویژگی های نرم افزار موبایل می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- همگام بودن با تکنولوژی
- افزایش راه های ارتباطی با مشتریان
- افزایش جامعه بازار هدف
- افزایش اعتبار نام تجاری به واسطه گسترش محیط کاری
- افزایش راه های معرفی سازمان، محصولات و خدمات
- در دسترس بودن همیشگی
- ایجاد تنوع در نحوه معرفی سازمان
- افزایش توانایی در رقابت موثر با رقبا
- هدفمند کردن سطوح دسترسی مشتریان به سازمان، خدمات و محصولات
- ارائه سرویس به شیوه ای متفاوت